Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2. SG - Warto zaczynać?

Majus_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem tam kiedyś, grało się przyjemnie, było trochę graczy, więc chciałbym wiedzieć czy jest jeszcze sens zaczynać tam od nowa, czy graczy już tak dużo nie ma i nie warto w ogóle zaczynać. Mógłby ktoś opisać mi jak tam to teraz wygląda. Szczególnie interesuję mnie czy idzie się jakoś dorobić i czy gra się tak przyjemnie jak grało się jeszcze jakiś rok temu.

Opublikowano

Zaczynaj, swoja glowna postacia wbij 35 i stop na skille i boja. A zarobek poprostu dropisz w m2 albo czekasz na jakis event za 2-3 tygodnie beda moonlighty

Opublikowano

Jak dla mnei warto :) Ludzi nie ma zbyt wiele, ale to jest plus :) Nie ma takiego przepychu jak na PL i jeszcze będzie nowy update ( albo już jest ) ze itemki bedą miały wbudowane 6/7 bon ;) Więc warto :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

nie, jakiegos crap fmsa +9 masz za 10kk a aura 1-2kk biala perla 7kk malza 1-2kk wiec latwo raczej, hermit np 3kk exo 4.

Co rozumiesz ze nie ma co robic poza eventami ? na plu nawet eventow nie ma :D dzisiaj siedzielalem 3h na metkach w dt i zlecialo mi to bardzo szybko bo gadalem z jakimis randomowymi typami i ziomkami z gildii 

• 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...